Sala196501

Ingelmunster
West-Vlaanderen
Ik wist niet of ik het in me had om me hier in te schrijven, laat staan sexy foto's te plaatsen en toen dacht ik: waarom niet! Ik leef maar een keer, ben single, heb de nodige ervaring op sexgebied en ik wil nog zoveel uitproberen. Dus hier ben ik dan, geil en ready to go!
Ik zoek wel een man van mijn leeftijd zo een beetje, een stukje jonger is niet erg maar niet te jong en ook niet te oud natuurlijk. Je wil een sexmaatje en meer niet maar daarbij wel een stukje vriendschap, in ieder geval dat we elkaar een beetje kennen, anders is het allemaal zo vreemd.

1 thought on “Sala196501

  1. Hallo Sala, Ik zag je foto op matchwereld en vond je ook op searchu. Je bent behoorlijk geil anders zou je niet op al die sites komen toch. Ik ben dat ook en sta op matchwereld als rob541960. Wil je contact opnemen als je tenminste wilt afspreken en echt wilt via goegel met robnlrs.
    Ik ben Rob, 54jr, slank goed gebouwd donkerblond en gebonden.
    Ik ben op zoek naar een seks relatie. Ik geniet graag van sex maar geniet er ook van om een vrouw te laten klaarkomen. Ik vind het heerlijk om je speciale plekjes te ontdekken en je te laten genieten. Een vluggertje, ook goed maar liever heb ik een langere vrij partij. Dan lekker slapen en ’s morgens vroeg lekker loom nog eens lekker geil vrijen. Hmm heerlijk.
    Ik kan niet bij mij thuis afspreken
    Kus en likje over je prachtige tieten. Rob

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.