IkBenClaire

alles ging me voor de wind, super leuke kinder tijd, school door gevolgen, vervolg opleidingen hupsa klaar, auto rijden zo geleerd en een leuke man leren kennen, kindje gekregen echt een droom.. Helaas toen kwam dat vervelende gat in de weg.. mijn man was soldaat en helaas door een ongeluk nooit meer thuis gekomen. wat volgde was een zware depressie met lieve hulp en natuurlijk de zorg van mijn dochter ben ik er weer boven opgekomen. Nu staat mij niets meer in de weg om gelukkig te worden weer toch? alleen voor mij nooit meer een soldaat!!
Je mag alle beroepen van de wereld hebben maar niets in het leger!! Je vind het niet erg dat ik een beladen verleden heb en een kind. je houd van het leven en viert graag weekend en vakantie?

3 thoughts on “IkBenClaire

  1. hallo claire,

    ik had je al gespot op een datingsite maar dat is niet echt mijn ding.
    zo heb dan maar eens gezocht via het net of ik jou kon vinden want ik vind je echt een leuke meid!!! je blijft in mijn gedachten rondhangen.

    ps heb je een facebook account?

  2. Hoi Claire je hebt me net een mailtje gestuurd met de vraag of ik langs wil komen om je “natte kutje te neuken” sorry maar dat zijn je eigen woorden maar als je mij een mailtje stuurt met je adres dan ben ik over een halfuurtje bij je als je tenminste echt in D…….t woont en dan kunnen nog een leuke geile avond hebben vanavond als je antwoord dan stuur ik je nog een foto van mij xxx op je natte …. groetjes Marius

  3. Hee, wat vind ik dat leuk!! Wij zijn er trots op dat jij deze maand de Challenge sponsort. Jullie kneunn maar liefst een cadeaubon van 10 winnen! Kom snel kijken!! De challenge duurt nog tot 31 maart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *